Menu
L'estudi

En una atmosfera fresca i sòbria, també acollidora i professional, es desenvolupa la tasca del nostre estudi, el DISSENY D’INTERIORS. Dues sales separades per un volum central, la nostra, on treballem la Marta i la Maria, on ens reunim amb els clients, els industrials i comercials, el cor de DÜEM. A l’altra banda un espai destinat als col·laboradors, professionals del sector que complementen els nostres projectes quan aquests ho requereixen. Al fons, l’office i la terrassa. Ambients desenfadats. Un parell d’opcions on rebre una visita informal o bé fer una pausa amb un bon cafè. El nom el defineix i ens representa a nosaltres, un vincle entre el lloc i l’ànima, la carta de presentació de DÜEM studio.


Dedicat als clients i als projectes


Aquí escrivim la història de cada encàrrec. El client ens obre les portes de casa, del negoci i en aquest moment comença una relació de comprendre, plasmar i correspondre a una idea. Fer realitat el pensament i traduir-lo a través dels espais, els volums, les textures i la llum.

Tot això passa aquí, a l’estudi. L’hem creat al nostre gust, amb la intenció de desenvolupar-hi els vostres projectes, establir una metodologia de treball pròpia i registrar una forma de fer, de dissenyar i d’executar les obres.

Des del nostre estudi al Passeig Pere III de Manresa, treballem dia a dia per donar a conèixer la nostra marca, DÜEM studio.